Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Osakaskunnan vesialueet

Pitkäjärven ja Laasolan kylillä on vesialueita (kiinteistötunnus 562-419-876-2) yhteensä 622 hehtaaria Längelmäveden Koljonselässä, Kylänlahdessa ja Laurinselässä, Kortejärvessä, Laasolanjärvessä, Aurikkojärvessä, Paskonjärvessä, Karttiminjärvessä, Vähä-Karttiminjärvessä ja Pikku-Torkkelissa sekä Enokunnassa Nuijajärvessä, Petäjärvessä, Iso-Miekkajärvessä, Pikku-Miekkajärvessä, Sääksjärvessä ja Iso-Naarajärvessä.

Aurikkojärvestä noin puolet kuuluu Juupajoen osakaskunnalle. Osakaskuntien kesken on sovittu, että Pitkäjärven – Laasolan osakaskunta hoitaa Aurikkojärven kalastusasiat, myös kalanistutukset.

Pitkäjärven – Laasolan osakaskunnan vesialueet. (Kartta: Maanmittauslaitos)Pitkäjärven – Laasolan osakaskunnan vesialueet. (Kartta: Maanmittauslaitos)

Aurikkojärven yläpuolella Pitkäjärven vesialue ulottuu Putaankosken alapuolella joen yli kulkevaan sähkölinjaan saakka.

Vesialueiden tulostettava kartta (PDF)

Enokunnassa olevista osakaskunnan vesialueista huolehtii Onnistaipaleen osakaskunta: puheenjohtaja Heikki Alhonen, Kärjenniementie 402, 35300 Orivesi, puhelin 0400 934 108 ja sihteeri Lauri Kanerva: Hautakankaantie 10-12, 35100 Orivesi, puhelin 0400 240 020.

Enokunnassa olevien Pitkäjärven – Laasolan vesialueiden kartta (PDF)

 

Yhteistyö Koppalan osakaskunnan kanssa

Koppalan osakaskunnan kanssa on sovittu yhteistoiminnasta siten, että Koppalan vesialueella (kiinteistötunnus 562-446-876-1) saa kalastaa Pitkäjärven luvilla ja Pitkäjärven – Laasolan vesialueilla vastavuoroisesti Koppalan luvilla. Kummankin osakaskunnan vesialueilla noudatetaan kyseisen osakaskunnan sääntöjä.

Kartta Koppalan osakaskunnan vesialueista

 

Osakaskuntien vesialueet näkyvät kartassa sinipunaisella värillä.

 

Koppalan osakaskunnan vesialueet (Kartta: Maanmittauslaitos)Koppalan osakaskunnan vesialueet (Kartta: Maanmittauslaitos)